ВИДЕО: Ќе се гради модерен зелен пазар

Куманово ќе добие модерен зелен пазар, но се уште не се знае кога ќе започне изградбата. Постојниот пазар функционира беспрекорно. Од вкупно 490 тезги, дури 410 се издадени под закуп, велат надлежните од јавното претпријатие „Пазаришта“. Изминатата година претпријатието работеше со добивка.

Коментари

коментар(и)