ВИДЕО: Ќе се формира Граѓански форум на Куманово

Ќе се формира Граѓански форум на Куманово чија цел е да обезбеди политичка партиципација на граѓаните во процесот на одлучувањето.

На конститутивната седница ќе биде избран претседател на форумот и членови на други органи, информира проф.д-р Симеон Гелевски, во име на Иницијативниот одбор за формирање на форумот на Куманово.

Седницата ќе се одржи в четврток во зградата на поранешен комитет, со почеток во 19 часот.

Коментари

коментар(и)