ВМРО-ДПМНЕ повторно со обвинувања за паркирањето во градот

Проблемот со паркирањето одамна претставува голема пречка за нормалното функционирање на животот во нашата општина. Со децении локалната власт предводена од СДСМ, за време на предизборните кампањи, кога им треба поддршката од граѓаните, ветува дека ќе најде соодветно решение за недостигот од паркинг простор, но како и секогаш веднаш после изборите заборава на овој проблем. Еве што друго кажаа на пресот од градскиот плоштад.

 

Коментари

коментар(и)