(ВИДЕО) Водостопанство го чисти одводниот канал во „Вера Которка“

Екипи на Водостопанство „Кумановско-липковско поле“ работат на расчистување на одводниот канал во населбата „Вера Которка“, со што се отстранува можност од натрупување на муљ и ѓубре, информираат од ова претпријатие.

-АД Водостопанство Куманово продолжува со расчитување на одводните канали и речните корита во Куманово и Кумановско-напиша на Фејсбук, директорот Оливер Илиевски.

Коментари

коментар(и)