Вонреден прекин на водоснабдувањето во делови од Куманово

Поради интервенција на водоводна мрежа – замена на дотрајан затворач Ф100 со почеток од 25.02.2021 во 05:00 часот до завршување на работа, ќе има прекин на водоснабдување на улиците: „Народна Револуција“, Плоштад „Маршал Тито“, како и улиците „Илинденска“ и „Кирил и Методиј“, информираа од ЈП „Водовод“.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)