Вонредна седница на Советот во 14 часот, во живо на ТВ ПЛУС

 Денеска со почеток во 14:00 во големата сала на зградата на поранешните општествено – политички организации Комитет, ќе се одржи вонредна седница на Советот на Општина Куманово.

На дневен ред е точката, предлог одлука за исплата на парични средства од буџетот на Општина Куманово за набавка на опрема и средства за дезинфекција за потребите на општината.

Седницата ќе можете да ја следите во живо на телевизија Плус.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)