ВОЈНАТА ВО УКРАИНА, СЛОБОДАТА НА ИЗРАЗУВАЊЕ И ГОВОРОТ НА ОМРАЗА

Отсега натаму можеби ќе се зборува за исчезнување на слободата на говор, но говорот на омраза никако не исчезнува.

Автор: Мирче Адамчевски

Војната во Украина, слободата на изразување и говорот на омраза

 

Коментари

коментар(и)