Во Куманово ќе се собираат потписи за лицата со попреченост

Од утре до петок од 11:55 до 17  часот на Градскиот плоштад ќе биде отворена книга за собирање на потписи за законските измени и подзаконските акти како и правилници кои се однесуваат на лицата со попреченост и нивните семејства.

Од Здружнието Инклузива апелираат кумановци да дојдат и да ја дадат својата поддршка за подобра иднина и достоинствен живот на лицата со попреченост и нивните семејства.

Коментари

коментар(и)