Во Куманово – 5 коло во Првата и Младинска бокс лига

Во недела во Куманово ќе се одржи 5.коло во Првата и Младинска лига во бокс на Македонија.

Почетокот на борбите е закажан во 14 часот во СОУ „Перо Наков“.

Коментари

коментар(и)