Втор третман на ларвицидна дезинсекција

На 03.05.2022 година (вторник) на територијата на Општина Куманово ќе се спроведе втор третман на ларвицидна дезинсекција, која има за цел уништување на ларвите на комарците. Во случај на неповолни временски услови, дезинсекцијата се одложува до наредниот поволен ден, соопштуваат од општина Куманово.

Коментари

коментар(и)