Гимназијата доби нови смарт табли и смарт телевизори

Средното општинско училиште Гимназија „Гоце Делчев“ доби нови смарт табли, смарт телевизори и реквизити за кабинетска настава по неколку предмети.

– Набавени се 30 смарт табли, 5 смарт телевизори и кабинетски реквизити за наставата по биологија, хемија, физика, географија, историја, математика и музичко образование во СОУ Гимназија Гоце Делчев Куманово, соопшти градоначалникот Максим Димитриевски.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)