Голготата на самостојните уметници во Македонија

Самостојните уметници не се доволно мотивирани да создаваат. Немаат олеснувања при издавање, печатење, набавка на материјали. Всушност, тие немаат никакви предности, туку напротив се ограничени.

Автор: Бранко Прља

Голготата на самостојните уметници во Македонија

Коментари

коментар(и)