Горела сува трева во Шупли камен

Територијалната противпожарна единица Куманово во текот на изминататото деноноќие бележат една интервенција во период од 19,10 до 20,15 часот на запалена сува трева во Шупли камен, стои во дневниот извештај на Регионалниот центар за управување со кризи.

На пожарот интервенирале четири пожарникари со едно противпожарно возило.

Коментари

коментар(и)