Градежната оператива нема застој, Бочварски и Рустеми во Куманово (ВИДЕО)

Капиталните објекти, како што е регионалниот пат Куманово – Страцин во рамки на Коридор 8, според владините претставници, Бочварски и Рустеми, е приоритет не само за кумановските, туку и за македонските граѓани. За реконструкцијата на овој Коридор, повеќе од изјавите на Министерот за транспорт и врски и директорот на ЈП за државни патишта.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)