Градоначалникот Димитриевски положи цвеќе пред спомен плочата на Тито

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска со претставници на општинската администрација, делегација од Советот на општината,  членови на Здружението на армиски и полициски ветерани и армиски воени старешини, како и други здруженија и граѓани, положија свежо цвеќе пред спомен плочата на поранешниот претседател на СФРЈ, Јосип Броз Тито, во знак на почит и одбележување на 41 година од неговата смрт.

Коментари

коментар(и)