Градоначалникот Максим Димитриевски гостува во празничното издание на СТАВ

Кои странски компании ќе инвестираат во индустриската зона, кога целосно ќе се стабилизира јавниот превоз, што е сработено изминатиот период и што да очекуваат кумановци од локалната самоуправа во иднина?

На овие и многу други теми вечерва во СТАВ разговараме со градоначалникот на општина Куманово, Максим Димитриевски.

Почеток 20 часот.

 

Коментари

коментар(и)