Дали огорченоста кон Западот ги храни антидемократските чувства во Северна Македонија

Без кредибилен надворешен поттик од ЕУ, недостатокот на доверба во визијата на локалните политичари може да игра значајна улога во слабеењето на демократијата во Северна Македонија.

Автор: Влора Речица

 

Дали огорченоста кон Западот ги храни антидемократските чувства во Северна Македонија

Коментари

коментар(и)