Две лица го прекршиле полицискиот час

Според статистиката на МВР за изминатото деноноќие по однос на Уредбата за задолжително носење заштита на лицето, евидентирано е дека на ниво на Секторот за внатрешни работи Куманово 35 лица не ја почитувалe, од кои  во Куманово 25, во Крива Паланка 5 и  во Кратово 5, за истите ќе следуваат соодветни мерки.

Во истиот период 4  лица не ја почитувале забраната за движење, од кои 2  во Куманово и 2 во Кратово.

Коментари

коментар(и)