Девет лица не ја почитувале уредбата за носење маски

Во текот на изминатото деноноќие по однос на Уредбата за задолжително носење заштита на лицето, евидентирано е дека на ниво на Секторот за внатрешни работи Куманово 10 лица не ја почитувале и тоа 9 на  подрачјето на  Куманово и 1 во Кратово. Против нив се поднесени соодветни  поднесоци.

Коментари

коментар(и)