Дежурни аптеки во Куманово

Денеска до 15:00 часот дежурни се следните аптеки:

-ПЗУ Аптека Еурофарм бр.1, Плоштад Нова Југославија бр.2  (стара градска аптека) , 031 432-426

-ПЗУ Аптека Про Виталис, ул. 11 Октомври бр.45, 072/227-077 и 031/415-303

-ПЗУ Аптека Куманово 2, ул. Христијан Тодоровски Карпош 35 (аптека Зегин кај пазарот зад Лукоил), 075/918-659.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)