„Денови на мед 2023 “ годинава во октомври месец

Во организација на пчеларското здружение „Пчела“ и годинава ќе се одржи традиционалната манифестација „Денови на мед“. Според организаторите, саемот ќе биде тридневен, а ќе се одржи на 05, 06 и 07 октомври на градскиот плоштад во Куманово. Граѓаните ќе имаат можност како и секоја година да си купат мед и други пчелни производи по саемски цени.

Коментари

коментар(и)