Дефекти и интервенции на водоводната мрежа на неколку улици

Јавното претпријатие „Водовод“  информира за денешните дефекти и интервенции на водоводната мрежа.

Екипи на претпријатието интервенираат на неколку улици:

-„ Милан Лисица“ бр. 15 – дефект на водоводна мрежа

-ул. „Тоде Думба“ бр. 15 – дефект на водоводна мрежа

-ул. „Бајрам Шабани“ и ул. „Димче Каранфиловски“ – сервисирање на затворач во водоводна шахта

-м.в. Палестина нас. Долно Којнаре – дефект на водоводна мрежа

-ул. „Страшо Пинџур“ – приклучување на објект на водоводна мрежа

-ул. „АВНОЈ“ – приклучување на објект на водоводна мрежа.

Коментари

коментар(и)