Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на повеќе локации

Дефекти и интервенции на водоводна мрежа во текот на денешниот ден:

ул. „44“, нас. Карпош – приклучок на водоводна мрежа

ул. „434“, нас. Иго Тричковиќ – приклучок на водоводна мрежа

ул.„Тоде Думба“ бр. 102 – дефект во водоводна шахта

м.в. Романовски пат ( муслимански гробишта) – реконструкција на водоводни приклучоци

главен вод Ф508 (нова фабрика на ФЗЦ) – дефект на водоводна мрежа

ул. „400“, нас. Иго Тричковиќ – дефект на водоводна мрежа

ул. „Бајрам Шабани“ – дефект во водоводна шахта

ул. „Тоде Мендол“ бр. 49 – детекција на дефект на водоводна мрежа

 

 

Коментари

коментар(и)