Дефекти на канализациска мрежа на три улици во Куманово

Дефекти на канализациска мрежа на 19.09.2022 година:

ул.„Егејска Македонија“ – чистење на уличен фекален канал

ул. „Железничка“ (кај Ројал Палас) – реконструкција на елементи на фекална канализација

ул. „Октомвриска револуција“ пред бр. 36 – чистење на фекална канализација

Коментари

коментар(и)