Димитриевски за Пауновски: Би постапил исто како него (ВИДЕО)

Градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски, денеска во гостувањето на „Утрински брифинг“ потенцираше дека апсолутно го поддржува директорот на ДПИ Стојко Пауновски во делот на неговите ставови и на истиот начин би постапил доколку се нашол на негова позиција и во такви услови да работи.

Коментари

коментар(и)