Димитриевски: Општинските административци ќе доставуваат кислородни боци во болницата (ВИДЕО)

Градоначалникот денес беше во посета на Општата Болница Куманово, од каде им се заблагодари на здравствените работници за нивната неуморна работа, од негово како и од името на граѓаните на нашиот град. Исто така, истакна дека соработката помеѓу Општината и Болницата е на високо ниво, и како еден од поуспешните заеднички проекти кои ги направиле е всушност и модуларната ковид болница. Во иднина се очекува и целосна гасификација на болницата.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)