Димитриевски: Очекува подршка од СДСМ за втор мандат (ВИДЕО)

Максим Димитриевски како досегашен член на Централниот одбор на СДСМ, за Утрински брифинг изјави дека длабоко е разочаран од демократскиот капацитет на локалното раководство на Општинската организација во СДСМ Куманово за постапката со некандидирањето за член на Централниот одбор.

Коментари

коментар(и)