Димитриевски се сретна со угостителите

Независниот кандидат за градоначалник Максим Димитриевски, денеска одржа средба со угостителите од Куманово.

„Разменивме идеи и предлози за развој на наше Куманово и подобрување на состојбите во овој исклучително важен сектор. Куманово е пријател на сите граѓани, организации, компании. На 17-ти октомври дозволете ни да ги подобруваме условите во сите сегменти од општественото живеење“, рече Димитриевски.

Коментари

коментар(и)