Дождот го одложи саемот „Денови на мед 2021“

Поради временските услови е одложено отворањето на саемот „Денови на мед“. Од Здружението „Пчела“ информираат дека дополнително ќе соопштат кога ќе се одржи манифестацијата.

„Деновите на мед“ требаше да започнат денеска пред Центарот за култура, а да траат до недела. Најавено е учество на петнаесетина излагачи. Манифестацијата се организира со поддршка на Општина Куманово.

Коментари

коментар(и)