До 15 часот во Куманово излезноста изнесува 28,25 %

Заклучно до 15 часот во Куманово своето право на глас го искористиле вкупно 28,25% од гласачите, односно 16.650 лица, покажуваат податоците на Државната изборна комисија.

Во Старо Нагоричане до 15 часот гласале 40,29 отсто односно 604 лица, а во Липково 19,99 проценти или вкупно 4.991 граѓанин.

Коментари

коментар(и)