Елена Доцевска Божиновска вечерва во СТАВ

Во СТАВ вечерва гостува Елена Доцевска Божиновска, координатор на советничката група на ВМРО-ДПМНЕ  и коалицијата во Советот на општина Куманово.

-Зошто жителите на поголемите населби останаа без јавен превоз речиси три месеца, треба ли државата да им помогне на општинските јавни претпријатија за справување со енергетската криза, што предвидува Планот за достапност на советниците кон граѓаните кој го подготвува советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, можно ли е ОК ВМРО-ДПМНЕ Куманово првпат да добие претседателка, се само дел од прашањата во вечерашната емисија, која започнува во 20 часот.

Коментари

коментар(и)