Захариева: Пад на новозаболени но претпазливоста не треба да опадне (ВИДЕО)

Директорката на Градската болница во Куманово Снежана Захариева денеска ја потврди видливата тенденција на пад на новозаболени пациенти и број на прегледи во отворените Ковид центри. Таа во исто време потенцираше дека тоа во никој случај не треба да придонесе за опуштање на граѓаните, мора да останат претпазливи и понатаму стриктно да ги почитуваат препорачаните мерки а посебно за време на празниците.

Коментари

коментар(и)