За два дена, две премии добија кумановци на лотарија

Среќната куќичка на Државната лотарија на Република Македонија поставена на градскиот плоштад, продолжува да ги изненадува кумановци.

За само два дена, среќни кумановци на грепки добија мобилен телефон и висока парична награда.

Од Државната лотарија на Република Македонија најавија дека за секој ден подготвуваат изненадувања за кумановци.

За потсетување на првиот ден од отворањето на новиот штанд, жител на Старо Нагоричане изгреба 100.000 денари. Во Куманово неодамна се падна и првиот џип.

Во среќната куќичка  граѓаните можат да набават од сите видови  инстант лозови, но и да уплатат лото.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)