Здравство и образование: Партиски трофеи во политичката трговија

Здравството во Македонија служи за „лекување“ на разнишаните меѓупартиски односи во власта, а образованието – за премиерите и министрите да учат лекции како да го чуваат коалицискиот мир.

Автор: Соња Крамарска

Здравство и образование: Партиски трофеи во политичката трговија

 

Коментари

коментар(и)