Известување за дежурни маркети, кои работат за време на полицискиот час во Кумановo

Врз основа на Барање на Општински штаб за заштита и спасување и препораките на Влада на Република Северна Македонија, Ве известуваме дека за време на целодневниот полициски час во Куманово, за дежурни маркети за набавка и достава на потребните намирници се пријавија:

-Ацидо Ком маркети 078311077 и 078352669

-Ќошар ДООЕЛ Куманово 078258607 и 078258708

-Елида 031419521

– Јахи Маркет ДООЕЛ с.Черкези 070467311

-ДТГМУ Тинекс-МТ ДООЕЛ Скопје 071340742, 071340963, 070358500, 072256100, 071285386, 070299507
Подетални информации околу набавка и достава ќе Ви дадат самите фирми.

Сите останати фирми, кои се подготвени и имаат желба да се вклучат во оваа акција, ги повикуваме да не контактираат на е-маил адресата info@kumanovo.gov.mk и телефонскиот број 078/365-061, за да ги искординираме понатамошните активности во врска со оваа акција, информира Општина Куманово.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)