Изложба „Убавите жени на мојот народ”

По повод меѓународниот ден на жената, 8-ми март, во понеделник во Занаетчискиот дом ќе се отвори концептуална изложба на фотографии на авторот Славчо Максимовски, насловена „Убавите жени на мојот народ”. Настанот се организира со поддршка на Фондацијата за култура и спорт и Општина Куманово. Изложбата ќе се отвори во 18 часот.

Коментари

коментар(и)