Илиевски: Затворање на дупките за непрописнo поставени билборди

Уште на првиот работен ден кандидатот за градоначалник, Оливер Илиевски рече дека ќе бидат затворени непрописно отворените дупки за билборди кои немаат одобрение за поставување на јавно прометни површини на булевар Октомвриска Револуција.

„Наместо непрописно поставени билборди, ќе се засадат дрва, сакаме чисто и зелено Куманово, а не раскопани улици и лоша инфраструктура” – истакна Илиевски.

Коментари

коментар(и)