Илија Јовановиќ од „Градиме иднина“ гостин во „СТАВ“

Претседателот на здружението „Градиме иднина“, Илија Јовановиќ во емисијата „СТАВ“ зборува за состојбата со децата питачи, соработката со институциите, но и за плановите кои ќе се реализираат во Куманово.

Следате ја емисијата „СТАВ“ во 20 часот на ТВ Плус!

Коментари

коментар(и)