Имунизацијата од Ковид 19 трае веќе две недели (ВИДЕО)

Иако на доброволна основа, повеќето здравствени работници од Куманово решија да се вакцинираат и не се соочија со посериозни последици, освен со покачена телесна температура и болка на раката. Од кумановската итна помош изјавија дека се подготвени со полн капацитет да продолжат со борбата во спречување на корона вирусот.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)