Интервју за возобновување на детскиот фестивал Распеано детство

Здружението Етно Ризница го возобновува детското фестивалче Распеано детство. Фестивалот ќе се одржи во четврток во Центарот за култура.

За тоа како ќе се спроведе, колку изведувачи ќе има ќе можете да слушнете во интервјуто со уметничкиот директор, Игор Трајковски во 18 часот на ТВ Плус.

 

Коментари

коментар(и)