Како ќе заврши стечајниот процес за хотел „Кристал“?

Пратеникот од СДСМ, Мартин Костовски, се обрати преку видео што го објави на социјалните мрежи, повикувајќи го Основен Суд Куманово да ја заврши стечајната постапка за хотелот „Кристал“ и на овој начин конечно да се утврди во чија сопственост е овој и сите објекти од некогашната „Бисерка“. Костовски вети дека ќе настапува секогаш јавно, барајќи поддршка од судските органи во државата и од своите кумановци.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)