Кинеските инвестиции на Балканот: Неопходни, но и сомнителни

Инсистирањето на мешање на политичките и финансиските услови за добивање на кредити од ЕУ за инфраструктурни проекти, придонесува во оддалечување на балканските земји од ЕУ.

Автор: Соња Стојадиновиќ

 

Кинеските инвестиции на Балканот: Неопходни, но и сомнителни

Коментари

коментар(и)