КОЛКУ СМЕ ФИНАНСИСКИ (НЕ)ПИСМЕНИ

Сведоци сме на постојаниот пад на квалитетот на македонскиот образовен систем, а тоа се докажува и преку интернационални тестирања како ПИСА, каде се воочува дека сме далеку под просекот, односно на самото дно во Европа.

Автор: Александар Каратошо

Колку сме финансиски (не)писмени

Коментари

коментар(и)