Кумановец не носел маска

Во текот на изминатото деноноќие според статистиката на Министерството за внатрешни работи, по однос на Уредбата за задолжително носење заштита на лицето, евидентирано е дека на ниво на Секторот за внатрешни работи Куманово   1 лице не ја почитувало мерката.  За истото ќе следува соодветна санкција.

Коментари

коментар(и)