Македонските граѓани во сендвич меѓу сиромаштијата и владината пропаганда

Изјавата на вицепремиерот Битиќи го потврди она што сите го знаеме а тоа е дека ако цените во ЕУ и другите земји галопираат, во Македонија дивеат.

Автор: Соња Крамарска

Македонските граѓани во сендвич меѓу сиромаштијата и владината пропаганда

Коментари

коментар(и)