Меморандум за соработка на болницата со „Бреин Гинис“

Здружение за умствен развој на деца Бреин Гинис Куманово и јавната здравствена установа Општа Болница Куманово вчера потпишаа меморандум за соработка и разбирање.

Целта е заеднички да се стремат за имплементација на заеднички проекти и да стават акцент на обезбедување поквалитетни услови за најмалите пациенти.

Мисија и визија на соработката се насочува токму за детскиот оддел во болницата.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)