Мургашанска во посета на ООУ “Христијан Карпош”- Куманово

По повод 8-ми Април, Меѓународен ден на Ромите денеска претседателот на Совет на општина Куманово Атина Мургашанска и членот на Советот на општината Самет Салиевски, го посетија ООУ “Христијан Карпош”-Куманово. На 300 ученици од I до III одделение, кои посетуваат настава со физичко присуство во ова училиште, им беше подарен училишен прибор од име на Советот на општината.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)