Најавени времени прекини на електрична енергија за утре

Заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија утре (23.03.2023 година) од 08 до 10 часот  без снабдување ќе останат населени места во Ајдучка чешма.

Исто така, утре без струја во периодот од 08.35 до 11.30 часот  ќе бидат населените места:наплатна станица Романовце, с. Брзак, с. Агино Село и Романовце.

Утре во периодот од 08 до 09.30 часот без снабдување со електрична енергија ќе останат корисниците на ул.Пчињска.

Коментари

коментар(и)