На градскиот плоштад во Куманово ќе се одржи “ТУМСТОК”

На 15ти Септември во 20:00 часот на Градски Плоштад Куманово ќе се одржи “ТУМСТОК” Фестивал реализиран од NGO”Bujrum” и општина Куманово, на кој ќе настапуваат:
– Aiman
– Luka Chombe
– Ivan Ajnstajn
– David Black
– pajak
– 1300

Медиумски спонзори:
Кумановски Муабети,
Kumanovo News,
TV Plus, Radio BUM

Коментари

коментар(и)