„На колена“ нов филм на млади кумановци

„На колена“ е насловен новиот краткометражен филм на група млади кумановци. Се работи за модерна драма или „coming of age”. Во филмот се обработуваат проблемите и пороците по кои посегнуваат младите.

 

На проектот работат Милан Богдановски (продуцент, сценарист, режисер, снимател), Предраг Анѓеловски (сценарист, режисер), Кристијан Петковски (главен актер), Јована Милошевска (актерка) Марија Милошевска (актерка) Валентино Цветановски (актер), Бранко Стојковски (актер), Магдалена Божиновска Стојанова (музика за филмот).

Коментари

коментар(и)